Sudersandsbiografen

Film Norra Gotland
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Familjevänligt
Förening
Funktionsanpassat
Säsong
Upplev ny film med modern teknik i klassisk biografmiljö. År 1953 byggdes den gamla ladugården om till biograf. Inredningen är oförändrad kvar vilket skapar en unik atmosfär. Öppet under sommaren med film för både barn och vuxna. Premiärer, klassiker och skräckfilm. Välkomna till Fårös biograf!
Under sommarsäsong håller Sudersandsbiografen öppet med filmvisningar (minst) fem dagar i veckan. Sommaren 2022 öppnar biografen redan under midsommarveckan med premiärfilmerna Lightyear och The Black Phone, favoriter från förra året: Bergman Island och Världens värsta människa och på självaste midsommarafton visas den ursvenska klassikern Att angöra en brygga. Veckan efter midsommar är bion en del av Bergmanveckan. Därefter och fram till mitten av augusti: onsdag och söndag barn-/familjefilm kl 16. Måndag, onsdag, torsdag, fredag och söndag film kl 20 och fredagar nattbio kl 23. Blir det fullsatt läggs ofta extravisningar in på andra dagar och tider.

Programmet är brett och varierat med aktuella premiärer, sköna klassiker och goda favoriter. Enstaka visningar publiceras här på gotland.com medan hela sommarens program finns på sudersandsbion.se där det också går att förköpa biljetter. En halvtimme före visning öppnar också biljettförsäljning på plats och kiosken med kall och varm dryck, snacks och nypoppade popcorn.

I mitten av augusti hålls sista visningarna för sommaren, men biografen öppnar åter upp en gång till innan vintervilan – under kulturevenemanget Fårönatta som äger rum i september.

Välkomna till Fårös biograf – fem minuters promenad från stranden!

logotyp

Övrig information

Du kanske också är intresserad av: