Take Aim Gotland - Action Center

Övrigt friluftsliv Norra Gotland
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Året runt
Familjevänligt
Höst
Höstlov
Outdoor
Outdoorveckan
Påsk
Sportlov
Stora sällskap
Tävling
Take Aim Gotland - Action Center erbjuder spännande upplevelser inom Paintball, Archery Tag och Lasertag här på Gotland. Låt oss sätta scenen för en spännande och adrenalinfylld upplevelse som du och ditt gäng inte kommer att glömma. Finns något för alla, gammal som ung! Ditt äventyr på Gotland!
Take Aim Gotland – Action Center (TAG-AC), tidigare Lummelunda Paintball, erbjuder spännande upplevelser inom Paintball, Archery Tag och Lasertag här på Gotland.

Vi har jobbat med Paintball sedan 2004, där vi erbjuder både Standard paintball med .68 kalibers boll och en s.k. Low Impact variant med .50 kaliber boll, ett mildare alternativ som främst tilltalar de yngre från 10 års ålder och dig som helt enkelt söker spänningen i Paintball, men gärna vill slippa stinget som kommer med träff från en vanlig paintball. Det finns med andra ord en paintball lösning för de flesta.

På senare år har vi kommit att bredda utbudet med Archery Tag och Lasertag. Ni finner en hel del likheter mellan dessa aktiviteter och Paintball, men de kommer alla med sin unika charm. Likheten ligger i att samtliga är utomordentliga gruppaktiviteter för bra teambuilding, där målet ofta ligger i att markera/träffa spelare i motståndarlaget. Dessa aktiviteter har även förmånen att inte vara bundna till vår anläggning, utan kan utövas på olika platser och går därför även att boka in som en TakeAway mobil aktivitet, där vi tar upplevelsen till er!

Läs mer om våra aktiviteter och lär känna dem och vår utrustning bättre för att se vad som faller er bäst i smak. Gör ert val och boka in er upplevelse idag.

Ert äventyr börjar nu!

logotyp

Övrig information

Du kanske också är intresserad av: