Vidhave

Stugor och Stugbyar
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Almedalsveckan
Året runt
Familjevänligt
Funktionsanpassat
Hållbart
Havsnära
International Travel
Konferens
Ledigt boende under Almedalsveckan
Medeltidsveckan
Pool/SPA
Servering
Självhushåll
Stora sällskap
Hotell med boende i trähus där de gotländska karga klipporna möter strand, hav och himmel i Visbys norra gräns. Designat boende som låter blicken vandra fritt över det glittrande havet och vindpinade martallarna. Njut i vår restaurang, på stranden, i poolen eller gör det mesta av natur och Visby.
Hyr hus i Visby, i ett av våra nybyggda trähus inspirerade av Gotlands fiskebyar. Husen har 2, 4 eller 8 bäddar och generösa ytor för att umgås både inomhus och på verandan. Härifrån är det 4km cykelvägen till Visbys mur och strax över kilometern till flygplatsen.
På området finns sandstrand, pool och restaurang på sommaren. Vi ligger mitt emellan två naturreservat och nära vandring tar dig till intressanta kulturminnen och miljöer som Brucebo, Muramaris, Galgberget och Själsö hamn. Husens massiva träväggar har ordentliga glasytor som släpper in naturen, havet och ljuset. De timrade husen bygger på designprinciper från tusenåriga traditioner men är förfinade med modern design och teknik. Vi lovar en fantastisk upplevelse samtidigt som du gör miljön en tjänst.
logotyp

Övrig information