WINBERG Kitchen Tools & Interiors

Butik, försäljning och marknad Visby
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Året runt
Butik
Hållbart
Marknad
Medlem i Visby Centrum
Visby Centrums presentkort
Webbshop
Din köksbutik på Gotland! Hos oss hittar ni köksredskap med fokus på hög kvalitet, funktion och långsiktighet. Vi säljer det mesta som behövs i ett kök för att ge glädje i både vardagen som till fest, uteköket och baren.
Här finns stekpannor i alla material såsom belagda, emaljerade, kolstål, rostfritt, koppar och gjutjärn. Stekbord, smasher, smältkupoler. Kastruller, wokar, sauteuser, traktörer, grytor och paellafat. Knivar från många av de ledande varumärkena, fina handgjorda knivlister i trä, praktiska knivblock och slipstenar. Glas i både enkla prisvärda kollektioner upp till Riedel och Gabriel-Glas. 
Redskap! En stor vägg med tänger, pincetter, silar, mandolin, vispar, zestjärn, quenelleskedar, stansar, ösor, stekspadar och så mycket mer!
Bakning har sin egna sektion med springformar, pajformar, en stor bricka med olika tyllar och spritspåsar, bakbord, olika kavlar, silikonformar och bunkar.
Pizza gillar vi! Vi tar hem alla Ooni och Forno Allegro pizzaugnar på beställning, tar ca.en vecka och då kommer den hem till dörren om så önskas. Tillbehören har vi hemma; pizzaspadar, slicers, Ooni dubbelvåg, borste, snurra m.m. och så Pizza Napolitana-boken såklart!
Baren får sitt med shakers, olika mätglas, cicilerare, cocktailpinnar, citruspress, isbitsformar, silar och mycket annat. 
Välkomna in att botanisera bland varumärken som t.ex. De Buyer, Global, Riedel, Demeyere, Skeppshult, MAC, Marcato, Gourmetstål, Yaxell, Tamahagane, Opinel, Ronneby Bruk, Ooni, Forno Allegro, Microplane, MasterClass, Kockums Jernverk, Sabatier, Staub och så många andra!

WINBERG Kitchen Tools & Interiors

Övrig information

Du kanske också är intresserad av: