Sommarlov

Sommarlov på Gotland 1-7 juli 2024

Gotland är en fantastisk plats för att skapa nya sommarlovsminnen – fråga bara oss gotlänningar om det. Här är det möjligt att njuta av fantastiska dagar på stranden för att en stund senare springa runt på innerstans kullerstensgator eller besöka några av öns magiska raukfält. Det är närheten som skapar öns magi och fascinerar såväl bofasta som besökare.

Vill du veta en hemlighet? Många av oss gotlänningar lämnar aldrig ön på sommaren. Det är här vi har skapat och nu skapar våra sommarminnen. Det är när vi äter jordgubbar från lokala producenter, fikar på det pittoreska fiket, går till den lokala krogen, lyssnar på lokala band eller klappar våra kompisars lamm som vi trivs som bäst. Det är genom att ta hand om varandra, träffa nya vänner och skratta tillsammans som gör Gotland unikt.

Nu får besökare och gotlänningar möjlighet att tillsammans skapa minnen för livet. Under 1 till 7 juli kommer ön krylla av magiska erbjudanden för barn och ungdomar. Alla upp till 18 år åker gratis till och från ön med Destination Gotland under de dagarna och här på ön finns saker att göra för stora som små.

Vi ses väl på Gotland i början av juli?

Bra boenderbjudanden

Smaskiga erbjudanden!

Shoppa loss!

Rabatt på resan!

Vill du synas bland listningarna? Anslut ditt företag till Gotlands Verktygslåda.
Till verktygslådan