november
22

Rock Am Ringmuren – Mikkey Dee with friends

Musik Visby
Evenemangbild
Evenemangbild
Evenemangbild
Evenemangbild
Året runt
Festival
Konsert
Medlem i Visby Centrum
Show
Rock Am Ringmuren 2024 - Välkommen till årets stora rockfest! Rock Am Ringmuren är åter tillbaka och i år har vi den stora äran att välkomna ingen mindre än Mikkey Dee. Det blir en helkväll i rockens tecken som inleds med tribute banden Destructed Appetite - Guns n´ Roses och MadDog - Foo Fighters.
 
Rock Am Ringmuren 2024 – Välkommen till årets stora rockfest!
Rock Am Ringmuren är åter tillbaka och i år har vi den stora äran att välkomna ingen mindre än Mikkey Dee. I närmare ett kvarts sekel var han trummis i Motörhead – Med över 15 miljoner sålda album och otaliga världsturnéer är de av många ansedda att vara Metalbandens- Metalband.
Att Mikkey är en av världens absolut bästa och mest eftertraktade trumslagare råder det ingen tvekan om, han har spelat med King Diamond, Don Dokken, Helloween. Sedan 2016 är han medlem i legendariska Scorpions som tidigare i år sålde ut Bakkt Theater at Planet Hollywood i Las Vegas under flera kvällar på sin ”Love at first sting tour”.
 
Efter förra årets bejublade och utsålda spelning på Donners Event återvänder nu Mikkey för att spela Motörhead tillsammans med vännerna William Dickborn (Gitarr) och Viktor Skatt (Bas + Sång).
 
Det blir en helkväll i rockens tecken då de lokala tributebanden Destructed Appetite och MadDog inleder kvällen med att spela tribute till Guns ´n Roses och Foo Fighters. 

 Hålltider:

Kl.18:00 Insläppet och baren öppnar

Kl.18:30 Destructed Appetite – Tribute to Guns n´ Roses
 
 Kl.19:45 MadDog – Tribute to Foo Fighters

Kl.21:15 Mikkey Dee with friends spelar Motörhead
 
 Begränsat antal biljetter.
 
 Sitt inte Rocklös – säkra din biljett idag! 

Tillfällen
Köp din biljett på Nortic
logotyp

Eventet arrangeras av

Du kanske också är intresserad av: