Loma Studio Visby- Din yogastudio i Visby

Hälsa och Livsstil Visby
Aktivitetsbild
Aktivitetsbild
Aktivitetsbild
Aktivitetsbild
Aktivitetsbild
Aktivitetsbild
Loma studio- Gotlands största yogastudio erbjuder 26 fasta klasser i veckan. Ett aktivitetshus i två våningar med yogaklasser, behandlingar, butik och event! Vi erbjuder yoga i rörelse och i stillhet. Här är du välkommen precis som du är och vi har klasser för alla.

Loma studio- Gotlands största yogastudio erbjuder 26 fasta klasser i veckan.

LOMA STUDIO YOGA- Yoga. Meditation. Ecstatic dance, Sound Healing och Ceremoni…Serve your body and soul

Välkommen till LOMA STUDIO, ditt helhetshus i två våningar för yoga och holistisk träning i vackra Visby. Här vill vi erbjuda dig det bästa inom yoga, meditation och funktionell träning med holistiskt tänk. Vi vill erbjuda dig allt från den mest dynamiska yogan, till lugna återhämtande pass. Vi vill ge dig rörelse och stillhet, kraft och vila, yin & yang. Vi har även en mansgrupp för alla män!

Vi vill även bjuda in till fördjupande Workshops, ceremonier och events. Tex Ecstatic Dance en gång i månaden,Sound Healing,  Hormon & kvinnohälsa med Shakti Woman, Kundalini Activation process, Teknik och linjeringsworkshops. 

Vi har två studios på två våningsplan, en mysig lounge samt en inspirerande yogashop med kläder, yogamattor, bolster och mycket annat. Vi samarbetar med de bästa lärarna, inspiratörerna och terapeuterna. Här känner du dig välkommen som du är!

Vi håller till på Söderväg 5 F, en lättillgänglig plats i hjärtat av Visby. Här hittar du bra möjlighet till parkering (två timmar gratis parkering med Parkster) och när du kommit in genom våra dörrar öppnar sig en oas bortom stadens brus. Med högt i tak kan du landa med en kopp te eller en stunds kontemplation inför din klass. Vi finns här för dig. För din insida, din inre kraft och livsglädje.

Är du skriven på Gotland så erbjuder vi dig även
en Gratis prova på klass! Skriv till oss på info@lomastudio.se

Kika in på vår hemsida!
logotyp

Övrig information

Aktiviteten arrangeras av