Loma Studio Visby

Hälsa och Livsstil Visby
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Yoga, meditation & livstil på Gotlands största Yogastudio. I hjärtat av Visby hittar du Loma Studio- Gotlands största yogastudio med ett brett utbud av klasser & workshops. Kom som du är och hitta både ny kraft och stillhet. Vi erbjuder alltifrån Drop in klasser till månadskort och klippkort!
  • Yoga, meditation & livstil på Gotlands största Yogastudio.


 
I hjärtat av Visby hittar du Loma Studio- Gotlands största yogastudio och aktivitetshus i två våningar. Två yogastudios, en spännande butik med yogaböcker, handplockade kläder, yogamattor och mycket mer. Vi erbjuder ett brett utbud av yogaklasser, behandlingar & workshops. Och vi har Gotlands enda Hot Yoga Studio!  Kom som du är och hitta både ny kraft och stillhet, Loma passar alla! Vi vill hjälpa dig att hitta din egen form både fysiskt och mentalt. Vi erbjuder alltifrån Drop in klasser till månadskort och klippkort!

Vi erbjuder även workshops & retreats med en mängd yogalärare och experter på sina områden. här hittar du t.ex Sound Healing kvällar, K.a.p- kundalini activation process, breath work och cacao ceremoni.

Under sommaren har Loma också härliga påfyllande retreats och sommaryoga på standen. Välkommen att hitta hem i dig själv!

”serve your body & soul”

logotyp

Övrig information