Action Club

Övrigt friluftsliv Östra Gotland
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Året runt
Familjevänligt
Funktionsanpassat
Hållbart
Stora sällskap
Strand
Öns coolaste verksamhet! Vi har något för hela familjen. Inne- och utegym samt uthyrning av roliga äventyrsprodukter så som elsurfbräda, elmotorcykel, elmoped, terränghjuling och elongboard.

Öns coolaste verksamhet! Vi har något för hela familjen.  Inne- och utegym samt uthyrning av roliga äventyrsprodukter så som elsurfbräda, elmotorcykel, elmoped, terränghjuling och elongboard.

Action Club Gym
Ett av Gotlands största gym med fria vikter och maskinpark. Både inne- och utegym. Öppet dygnet runt efter registrerat kort. Gymkort går att köpa direkt online på https://actionclub.se/nyttkort

Action Club Adventure
Vårt mission in life är att få vuxna att börja leka igen. Huvudsyftet är att få ut människor utomhus och se till att de rör på sig. Vägen dit tar vi via olika häftiga upplevelser. Nedan följer en beskrivning av våra produkter:

Electrosurf
Oavsett vågor är det nu möjligt att surfa i Sverige! Den eldrivna surfbrädan planar snabbt över vattenytan och gör det möjligt att surfa utan vågor i hastigheter upp till 45 km/h. Carver X har dubbla motorer och dubbla batterier. Frihetskänslan är svårslagen när den eldrivna jetbrädan skjuter brädan fram över det stilla vattnet. Passar utmärkt för både nybörjare och vana brädåkare då brädan kan köras liggandes, på knä eller ståendes. Brädans jetmotor styrs via ett gasreglage i handen så hastigheten kan ökas i egen takt när färdigheterna på brädan utvecklas. Det är galet kul och man lär sig snabbt att behärska brädan.

Plats: Action Club Surfspot, Slite Strand.
Boka på:
https://actionclub.se

OneWheel
OneWheel är den eldrivna bräd-succén med bara ett hjul. Du kan använda den på alla underlag, på stranden, skogsstigar, asfalt och grus. Leksak eller sport är upp till dig – varför inte båda? Vid Action Club Gym i Lärbro har vi skapat en OneWheel playground med tre olika banor. Man börjar på gräsbanan eller kör mot varandra i heats. Grymt kul och ofarligt. I Skogbanan kan du verkligen känna farten, mysåk eller tävla mot varandra och se vem som tar sig snabbast runt.

Plats: Action Club Gym, Lärbro & Action Club Surfspot, Slite Strand.
Boka på:  https://actionclub.se

Cake Ösa
Med Cake Ösa blir mopedturen äntligen en miljövänlig naturupplevelse! Det är en klass 1 moped som har en topphastighet på 45 km/h och tar sig även fint fram på dåliga vägar. Räckvidden är upp till 8 mil, beroende på om man har passagerare eller gasar fullt. Känslan att köra Cake Ösa är både nostalgisk och futuristisk. Perfekt för öns småvägar och korta avstånd.

Plats: Action Club Gym, Lärbro.
Boka på: 
https://actionclub.se

Cake INK
Nu kan du spruta grus, hoppa på bana eller åka på upptäcktsfärd på stigar och vägar med den nya elhojen Kalk ink SL från cake. Cake har hämtat inspirationen till sina hojar från Norra Gotland och det syns. 9 mils räckvidd, topp hastighet +95 km/h en riktig lättviktare på ca 60 kg med en 11 kwh motor.

Plats: Action Club Gym, Lärbro.
Boka på: 
https://actionclub.se

Elektrisk Longboard
Al Terrain Longboard från Majestic. Olikt de flesta E-longboards så har denna bräda stora hjul som gör att du susar fram bekvämt på både grus och gräs. Du gasar och bromsar med en handkontroll. Lätt att lära sig, alla kan åka.

Plats: Action Club Gym, Lärbro.
Boka på: 
https://actionclub.se

logotyp