STF Vandrarhem Lärbro

Vandrarhem Östra Gotland
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Almedalsveckan
Året runt
Familjevänligt
Funktionsanpassat
Havsnära
Konferens
Ledigt boende under Almedalsveckan
Medeltidsveckan
Möjligt att åka buss/Hållplats inom 2 km
Självhushåll
Stora sällskap
Nära till det mesta av öns bästa! Boendet är placerat mitt på norr, så det blir inte långt till något av Öns alla smultronställen.
Välkommen till STF Vandrarhem Lärbro i Lärbro på vackra Gotland! Vårt vandrarhem är perfekt beläget för dig som söker bekvämt och prisvärt boende på norra Gotland.
Våra rum är smakfullt inredda och erbjuder bekväma sängar för en god natts sömn. Gäster kan även njuta av våra bekvämligheter, inklusive gratis WiFi, gemensamma utrymmen för avkoppling och social samvaro, samt möjligheten att laga egna måltider i vårt välutrustade kök. Dessutom har vi norra Gotlands största inne- och utegym med bastu i anslutning till boendet, samt en massa spännande och roliga aktiviteter man kan boka via https://actionclub.se/ Perfekt för dig som vill bryta av den lugna atmosfären med lekfulla aktiviteter, som exempelvis Onewheel eller Electrosurf.
Ett stenkast från vandrarhemmet ligger Gotlandsvåfflan  https://gotland.com/companies/gotlandsvafflan/ som är känt för sina närproducerade mat- och dessertvåfflor samt pizzor med smaker inspirerade från Gotland. Om du är mer sugen på grillat så ligger Lärbro Cafe & Bar inom gångavstånd och du har även nära till en mängd fina matställen i bland annat Kappelshamn, Lickershamn och Slite.
Norra Gotlands natur är fantastiskt vacker med sitt lite kargare landskap än södra Gotland och STF Vandrarhem Lärbro erbjuder en hemtrevlig och avslappnad atmosfär, perfekt för både enskilda resenärer och grupper. Med vårt bekväma läge nära populära sevärdheter som Blå lagunen, Fårö och Furillen, är vi det idealiska valet för din vistelse på Gotland.

Vi erbjuder förmånligt boende för er som reser i större grupper. Ska du ha bröllop, köra på Gotlandring, ha träningsläger eller födelsedagsfest så har du kommit helt rätt. Eller om ni kanske är några familjer som vill bo lite mer privat så kan ni hyra ett helt eget hus av oss. Oavsett om du är på en äventyrlig semester, en avkopplande weekendresa eller en affärsresa, så är STF Vandrarhem Lärbro det perfekta valet för ditt boende på Gotland. Här bor du helt enkelt “Nära till det mesta av Gotlands bästa.” Boka ditt rum idag vid https://grannen.se/ och upptäck allt som norra Gotland har att erbjuda!

STF Vandrarhem Lärbro