Bonden & Bönorna

Restaurang Norra Gotland
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Avhämtning
Fine dining
Gotland Taste
Hållbart
Havsnära
Höst
Höstlov
Hundvänligt
Konferens
Stora sällskap
Sustainable Plejs
Uteservering
Café, Restaurang & Cocktailbar i Slite - Välkommen till oss på Bonden & Bönorna! Här fokuserar vi på lokalt, säsongsbetonat och vildvuxet. Njut av hembakt fika, härliga middagar och vilda cocktails i en mysig och välkomnande miljö! Hos oss är alla välkomna, även fyrbenta små vänner ;).
EVENT, GRUPP ELLER FÖRETAG?
Vi skräddarsyr matupplevelser efter era behov – vare sig det är konferans, födelsedagsfest eller julbord. Vi kan även fixa boende för en komplett upplevelse!

BÖNORNAS HÖSTMENY
På fredagar och lördagar kör vi Bönornas Höstmeny, en 6-rätters avsmakningsmeny med inspiration av hösten och lokala råvaror för 795kr/person. För en komplett smakupplevelse kan vi även sätta ihop dryck till maten om så önskas. Det går även bra att välja en valfri trerättersmiddag från höstmenyn om man hellre önskar en mer traditionell middag. Även då kan vi föreslå dryck såklart! 

Själva menyn varierar från gång till gång, så håll utkik på vår hemsida www.bondenochbonorna.se för aktuell meny. Boka bord gör du enklast via hemsidan, men det går även bra att ringa eller smsa till 0703553890.

Vi inspireras av vår omgivning, naturen, närliggande gårdar och lokala producenter som skapar magi utifrån vad denna härliga ö har att erbjuda. Vårt mål är att bara jobba med lokala produkter efter säsong så långt det går för att skapa en hållbar helhetsupplevelse som lämnar ett leende på läpparna. Har du särskillda önskemål eller förfrågningar så tveka inte att höra av dig.

Varmt välkommen till oss på Bonden & Bönorna!

logotyp

Övrig information

Du kanske också är intresserad av: