Högt & Lågt Gotland

Övrigt friluftsliv Västra Gotland
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Familjevänligt
Höstlov
Outdoor
Outdoor-veckan
Park
Säsong
Stora sällskap
Upplev äventyret tillsammans i vackra Klintehamn på Gotlands sydvästkust. Höghöjdsbanorna i den vackra tallskogen ner mot Varvsholm erbjuder utmaningar för hela familjen. I klätterparken finns fem olika hinderbanor för klättring på varierande höjd och med varierande svårighetsgrad.
Upplev äventyret tillsammans i vackra Klintehamn på Gotlands sydvästkust. Våra höghöjdsbanor i den vackra tallskogen ner mot Varvsholm erbjuder utmaningar för hela familjen. I klätterparken finns fem olika hinderbanor för klättring på varierande höjd och med varierande svårighetsgrad.
Alla från 80 cm och uppåt kan klättra hos oss och det finns garanterat något för alla. Våra banor börjar på 1 meters höjd och vår högsta punkt är 11 meter upp! De flesta banor har ziplines. Efter klättringen, eller kanske under en paus kan ni köpa dricka, kaffe och fika och ta en välförtjänt paus medan ni lägger upp en plan för hur ni ska klättra kommande banor….
Köp era biljetter direkt på hemsidan, och sen när ni kommer ses vi vid vår servicebod för incheckning, påselning, säkerhetsgenomgång och träningsbana. Sen är det bara att köra!
logotyp

Övrig information