Stelors kök

Hotell Västra Gotland
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Det gotländska gårdshotellet i Västergarn där vi lever nära naturen och havet. I restaurangen har vi ett saying som är " don´t buy food from strangers" och häller goda naturliga viner och lokal bärs i glasen . Här går hönsen i trädgården och när det är dags skördar vi i vårt växthus.
Stelor är alltså vårt gårdshotell som ligger 25 min söderut ifrån Visby.  Här på gården finns det stora stenhuset ifrån 1700-talet som består av 7 unika rum och frukostmatsal, vår röda stora lada som är perfekt för bröllop, fest, konferens och restaurangen och sist men inte minst vår fantastiska trädgård där vi odlar sallad och grönsaker som används till vår frukost. 

 På Stelor är vårt motto ”don´t buy food from strangers” ! 

På gården gör vi vår egna pasta på kulturspannmål ifrån Curre på Näs -ibland så öppnar vi upp för lunch och kör Pastaklubb. Vi får också bla. Linderödsgris ifrån Fredrik i Buttle. Eko -grönsaker ifrån Gunnar i grannsocken. Mjölk och yoghurt ifrån Lotta ifrån Puttersjaus där vi även ibland köper en slaktad mjölkko. Sallad ifrån Hanna och Micke på Winthers gård. Lamm ifrån Torbjörn och Maria på Ammorgård. Äppelmust ifrån Peter. Öl ifrån Nina och Kalle. Sprit ifrån Boge Bränneri och Hellström Gin osv.  Ja ni fattar det är många sköna och duktiga människor som bidrar till att ni som gäster får goda grejer på tallriken! Vi har alltså ingen a la carte utan har en fast meny som baseras på det som våra vänner har skördat och slaktat- vår gårdsmiddag för 650 kr/person! Men i  vår bar kan man också äta en pasta om andan faller på.Vi tror det blir godare så. Både i smak men också för att vi envist tror att det går att skapa en härlig upplevelse utan att göra för stort avtryck för kommande generationers förmåga att överleva.
 Varmt välkomna till Stelor!
logotyp

Du kanske också är intresserad av: