Kneippbyn Resort Visby - Hotell

Hotell Västra Gotland
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Familjevänligt
Havsnära
Pool/SPA
Säsong
Servering
Hotell nära Visby. Kneippbyns Hotell och Kallenbergs villa är beläget i naturskönt område nära havet, alldeles intill Kneippbyns Sommar- och Vattenland.
Kallenbergs villa
Kallenbergs Villa är ett nytt hotell nära Visby, på Kneippbyn Resort. Det är vackert inrett med härliga, helt nybyggda rum, stora fluffiga täcken och härliga hotellkuddar. Utanför hotellrummet finns en balkong med utemöbler och härlig kvällsvy. De flesta av rummen har oemotståndlig utsikt över Sommarland och ut över havet med horisonten som slutdestination.

Hotell Kneippbyn
Kneippbyn hotell Visby är beläget i naturskönt område nära havet, alldeles intill Kneippbyns Sommar- och Vattenland. Bekvämligheten att i närheten ha frukostbuffé varje morgon, under högsäsong kunna ha morgon- och kvällsbad eller att skapa oförglömliga minnen inne på Sommar- & Vattenland där det riktiga filmhuset Villa Villekulla från SVTs filmer om Pippi står. Eller bara kunna hoppa på cykeln och cykla över naturreservatet Södra hällarna för en picknick eller utflykt till Visbys pittoreska gränder. Möjligheterna är många för en riktigt härlig semester under vistelsen på Kneippbyns hotell Visby.

Läs mer om våra boendealternativ.

Du kanske också är intresserad av: