Kneippbyn Sommar- och vattenland

Barnaktivitet Västra Gotland
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Familjevänligt
Funktionsanpassat
Servering
Show
sommarlovsveckan
Utomhus
Sommarminnen sedan 1907. Upplev sommarens bästa dagar hos oss. Kneippbyn har vi skapat för dig som vill bo i en härlig miljö och samtidigt ha direkt närhet till massor av roliga aktiviteter. Sommar- och vattenland är riktiga höjdare för fartfyllda dagar. Självklart får du också träffa Pippi!
På Kneippbyns Sommar- & Vattenland finns hur mycket som helst att göra för hela familjen! Dessutom är det här som det riktiga Villa Villekulla står. Lek, bada, ät gott, njut med familj och vänner. Här finns något för alla!

MER OM SOMMARLAND

Kneippbyns Sommarland, med Villa Villekulla i centrum, har allt för en lyckad dag! Fler än 25 aktiviteter för stora som små väntar på dig! Träffa Pippi på Sommarland och se Gotlands mest populära teater: Pippiteatern tolkad av länsteatern på Gotland. Hopp och lek, massor av skratt och den härliga doften av spunnet socker och nypoppade popcorn skapar en unik känsla. Här finns bl.a hoppslott, trampbåtar och till och med en flygande båt! Piratfallet, vårt eget fritt fall och Storm, guldvaskning och mycket, mycket mer.
Nyheterna Sportutmaningen där familjen får chansen att tävla i vem som är mest sportig och Kalkracet: berg- och dalbanan för de lite yngre väntar på dig!
I hjärtat av Sommarland ligger det riktiga Villa Villekulla, originalhuset från SVT´s filmer om Pippi Långstrump. Huset är öppet varje dag och under högsäsong finns Pippi synlig på sommarland ett par gånger varje dag.

MER OM VATTENLAND
På Vattenland finns åkupplevelser för alla åldrar! De minsta plaskar i våra två babypooler, den modige kastar sig ut i Bullet, Shark River eller vår världsunika Half pipe. Här finns verkligen något för hela familjen! Med 17 nedfarter i 9 banor och 7 pooler med olika teman hittar alla snart sin egen favorit!
Mellan turerna vilar ni upp er vid Lagunen, på våra solsängar, eller i skuggan under ett parasoll. Gärna med en glass i handen. Vid Lagunen finns en vältempererad pool där vi skapat en riktigt härlig lounge-känsla med schysst käk bland palmerna

Du kanske också är intresserad av: