Scandic Visby

Hotell Visby
Verksamhetsbild omslag
Året runt
Familjevänligt
Funktionsanpassat
Havsnära
Hundvänligt
Konferens
Pool/SPA
Servering
Stort och bekvämt hotell i Visby hamn
Bo bekvämt i Visby hamn, Scandic Visby ligger mitt emot färjeterminalen med några minuters promenad till den medeltida stadskärnan. Som gäst har du fri tillgång till gymmet, poolerna och bastu/relax. I restaurangen kan du koppla av med god vällagad mat efter säsong.
Hotellet erbjuder 214 rum i flera byggnader där varje hus är döpt efter ett gotländskt fiskeläge. Alla rum är inredda med Gotlandskänsla i rumskategorierna dubbelrum, familjerum och svit. Flera av rummen är handikappanpassade och i några rum är husdjur välkomna.
Som gäst hos oss på Scandic Visby badar, abastar och tränar du gratis. Du har också möjlighet att boka massage och skönhetsbehandling. Den stora utomhuspoolen är öppen juni-september och den varma bubbelpoolen under bar himmel är öppen hela året. 
 
 På hotellområdet finns också flera moderna konferensrum för upp till 85 personer. 
 
 Från hotellet promenerar du på 5-10 minuter till Visby innerstad via den vackra parken Palissaderna. Vill du inte gå finns det ett begränsat antal Scandic cyklar för utlåning. Parkering är gratis för hotellgäster i mån av plats.