Villa Alskog

Hotell Östra Gotland
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Året runt
Familjevänligt
Gotland Taste
Hållbart
Havsnära
Hundvänligt
International Travel
Konferens
Pool/SPA
Servering
Villa Alskog är ett familjeägt boutiquehotell med fem rum endast 5 km från Ljugarns stränder på Östra Gotland. Under sommaren bedrivs sommarhotell v28-31 och övriga året är det öppet för helgevent, bröllop och konferenser.
Vi som driver Villa Alskog heter Karin och Björn. Vi lämnade storstadslivet i Stockholm under vårvinter 2021 och tillsammans med våra tre barn bor vi nu här året om. Sedan vi tog över  har vi renoverat hotellet bit för bit samt utvecklat verksamhetskonceptet där vi hoppas kunna ge er som  gäst inte bara ett boende utan en helhetsupplevelse under er vistelse hos oss.

Det finns det totalt fem hotellrum varav två familjerum. Vi välkomnar hundar fyra av våra fem rum samt i alla allmän utrymmen. Samtliga rum har eget badrum, Smart-TV, kylskåp, kaffebryggare och vattenkokare. Frukosten levereras i korg till rummet som du sedan väljer själv var du vill avnjuta.

Middag serveras dagligen till de boende gäster som önskar. Fokus ligger på råvaror i säsong från lokala producenter om vi inte rent av skördat det i vår egen köksträdgård.  Under sommarsäsongen finns även många bra restaurangalternativ i närheten.

Poolområdet blickar ut över åkrarna och det är inte ovanligt att få sällskap av granens får som vandrar förbi i hagen närmast. Poolen är uppvärmd mellan maj och september/oktober.  Här kan du njuta av allt från frukostkorgen på morgonen till rosévinet framför solnedgången på kvällen. Under sommaren erbjuds även morgonyoga vid poolen några dagar i veckan.

Vi har sommarhotell v 28-31 som bokas direkt på hemsidan och övrig tid  har vi öppet för särskilda helgevent samt för bröllop, möten och konferens.

För aktuell information om vad som händer se vårt instagramkonto @villaalskog

logotyp

Övrig information

Du kanske också är intresserad av: