augusti
3

The Refreshments

Musik Södra Gotland
Evenemangsbild omslag
Konsert
The Refreshments, ett utav Sveriges mest älskade klassiska Rock’n’roll-band, firar 35 år. För att fira detta kommer de att göra två sommarspelningar på Gotland i sommar. Biljetter finns på nortic.se
Vi i Refreshments har inte spelat på Gotland sedan 2017 och nu äntligen kommer vi tillbaka till ön. Det ska bli så spännande att åter få möta publiken och leverera en rejäl dos med riktig Rock n´Roll. Detta ser vi fram emot enormt!”, säger Joakim Arnell Sångare / bassist i bandet
 The Refreshments har genom alla år stått stadigt med en fot i amerikansk 50-tals rock’n’roll och den andra i brittisk 70-tals pub-rock. De bildades 1989 och sedan dess turnerat flitigt och släppt musik regelbundet utan avbrott. De har över 4 600 spelningar och 12 raka guldplattor, två platina i bagaget och med en halv miljon sålda album kan vi nu möte ett vassare och tuffare The Refreshments.
 
Miss You Miss Belindahar streamats över 7 000 000 gånger på Spotify. JB’s Boogie har visats över 15 000 000 gånger på Youtube. Grammisnominering, spelat på SXSW i Austin, spelat in i Sun Studios i Memphis, turnerat med många av sina idoler som t.ex. Dave Edmunds, Mickey Jupp, Status Quo, Albert Lee m.fl.
 
Man har envist hållit sig till sin stil och under 35 år levererat högenergisk rock’n’roll samt turnerat konstant vilket givit bandet ett rykte om att vara Sveriges tightaste och hårdast turnerande band.
 Under 35 år har konceptet varit detsamma. -Riktig rock’n’roll spelad på riktiga instrument! 
 
Bandet består av:
Joakim Arnell – bas och sång
Mats Forsberg – trummor 
Johan Blohm – piano och sång
Jonas Göransson – gitarr
 
The Refreshments
Fredag 2 augusti St.Nicolai Kyrkoruin– Visby  
Lördag 3 augusti Gangvidefarm – När  
Tillfällen
Säkra din biljett på Nortic.se
Förköp nortic.se Vuxen 495:- Barn (upp till 15 år) upptill 15 år 300:-
På plats Vuxen: 540:- Barn (upp till 15 år) 350:-
logotyp

Övrig information

Eventet arrangeras av

Du kanske också är intresserad av: