Närmare livet

Drömmer du om att göra ditt Gotlandsbesök permanent, att bo på Gotland året runt? Vi kan hjälpa dig med både information och inspiration om Gotland som plats att bo och leva på.

  1. Trött idag efter en lång och riktigt bra Företagardag på Gotland igår. Temat var dagen var digitalisering men efter föreläsningar av Frida Boisen, Özz Nûjen och Fredrik Reinfeldt så var hjärtat fyllt av medmänsklighet och hjärnan fylld av många positiva tankar inför framtiden. Digitala OCH analoga.
På kvällen var det gala på Wisby Strand (fantastisk konferensanläggning precis vid havet- tips!) med prisutdelning för Gotland främsta företagare 2016. Som medlem i @mfgotland delade vi ut priset Årets marknadsförare på Gotland till @destgotland. Grattis!
Min skolkamrat från högstadiet, den talangfulla kocken och företagaren Robin Ingelse stod för den riktigt goda middagen (på fotot min vegetariska förrätt). 👍🏻
  2. Gott snack med Per Wallstedt som är Games Director på Island Games som Gotland står som värd för 2017. Övärldens egen olympiad går av stapeln vecka 26 nästa år och vi är grymt taggade! #fdg16 #gotland365 #islandgames17

Gotland365

gotland365

Instagram.com/Gotland365 möter du varje vecka en ny person som visar sin bild av Gotland. Här möter du livet på Gotland, sett ur gotlänningars ögon.