/ Lucky Loosers

Lucky Loosers

16-30 juli blir det teaterfest på Gotlands Kulturrums innergård. Lucky Loosers är tillbaka med ny spelplats, ny publik och nya äventyr!

Publicerad 12 Jul 2022

Som tidigare utlovats har Teater Unga Roma utomhuspremiär i sommar på sin rosade föreställning Lucky Loosers, som spelades för unga och vuxna i Visby och i Stockholm i våras. En djurisk komedi om fyra outsiders som drömmer om att bilda ett band och slå igenom i Bremen.

Inspiration har de tagit från den klassiska Bröderna Grimmsagan Stadsmusikanterna i Bremen som de gjort en samtida och härjig twist på.

Underbar, rörande och nödvändig föreställning!

Lucky Loosers främsta målgrupp är ungdomar och vuxna. Därför är den perfekta spelplatsen Visby innerstad, där alla åldrar rör sig under sommaren. Teater Unga Roma ställer till med en teaterfest på Gotlands Kulturrums innergård, där deras vänner åsnan Jenny, hunden Texas, katten Candy och tuppen Goliat stämmer sina instrument och spelar för livet. Ska de lyckas? Kommer de att slå igenom? Leva eller dö? The Lucky Loosers show!

Kommer de att slå igenom? Leva eller dö?

 

Med sin föreställning vill Teater Unga Roma underhålla, roa och oroa, röra och beröra. De vill synas och höras, sjunga och spela om fyra lite luggslitna men fantastiska djur som aldrig ger sig. Men också ställa frågor om vad vi gör med de övergivna?

 

Röster från publiken:  

“Underbar, rörande och nödvändig föreställning!”

“Galet”

“Roligt”

“Fullständigt sagolikt”

 

Skådespelare:

Mikaela Hagelberg

Moa Niklasson

Joel Schmidt

Tomas Lindström

 

Manus: Lotta Grut

Regi: Karin Kickan Holmberg

Scenografi och kostym: Suzane Crépault

Sömnad: Ann-Britt Sörlund

Musik: Annika Fehling och Robert Wahlström

Mask: Marie-Louise Hellberg

Producent: Anna Holmlin Nilsson

 

Vill du synas bland listningarna? Anslut ditt företag till Gotlands Verktygslåda.
Till verktygslådan