Energiakademin

Företagsutveckling Visby
Hållbart
Hälsa
Energiakademin riktar sig till chefer och ledare, företagare och organisationer som vill integrera inre hållbarhet med verksamhetsutveckling som ger värde och hållbar utveckling över tid.
Som egen företagare, chef eller ledare kan du säkert relatera till fenomen så som ständiga förändringar, utveckling och innovation.

Du har säkert också har en del funderingar kring att skapa hållbarhet både som människa och organisation, där mening och värderingar behöver få plats för att du ska känna helhet?

Kanske har du också en tidvis välfylld kalender där återhämtning och reflektion inte alltid får en given plats?

Energiakademins vision är bidra till mer hälsa och kreativ utveckling både för människor och organisationer genom att stötta modernt modiga företag som vill prioritera hållbarhet hälsofrämjande ledarskap och personlig ledarutveckling.

 

Här får du professionellt stöd i att förstärka förutsättningarna för inre och yttre hållbarhet –  för både för dig som chef, ledare, egen företagare och organisation!
 
Med stöd i forskning medvetandegör vi inre arbetsmodeller och bygger på det som ger dig mening och värde i arbetslivet. Vi utforskar tillsammans hur du integrerat i din arbetsvardag kan skapa mer utrymme för hälsa och inre hållbarhet – utan att det sker på bekostnad av kvalitet och effektivitet. Tvärtom, på ett sätt som gynnar både just detta och din hälsa liksom din förmåga till kreativitet och kommunikation.

Jag arbetar i huvudsak digitalt med både personlig ledarutveckling och workshops, likaså med utbildningen Första hjälpen till psykisk hälsa (MHFA). 

Då och då erbjuder jag fysiska sammankomster på Gotland och du kan också boka individuell ledarretreat, 24-72 timmar, på Gotland.

Kontakta mig gärna för mer information, vore roligt att höra av dig!

Tove Eloa Öberg
Socionom

toveeloa@energiakademin.se
0739-136 331

logotyp