Gåsen Out Bed & Breakfast

Bed and breakfast och Pensionat Södra Gotland
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Almedalsveckan
Året runt
Familjevänligt
Hållbart
Havsnära
Hundvänligt
Konferens
Ledigt boende under Almedalsveckan
Självhushåll
Stora sällskap
Vi är ett charmigt Bed & Breakfast med tydligt utomhusfokus beläget i Burgsvik på södra Gotland. Njut av en grön miljö nära havet och alla utomhusaktiviteter Storsudret har att erbjuda.
 Vi är ett charmigt B&B med tydligt utomhusfokus beläget i Burgsvik på södra Gotland. Njut av en grön miljö nära havet och alla utomhusaktiviteter Storsudret har att erbjuda. Under högsäsong hittar du Bistro Out, där vi serverar enkla rätter, öl, vin och kaffe. Under lågsäsong har vi endast våra lägenheter öppet för bokning. Om ni är ett större sällskap som vill bo en helg så hör av er till oss via mail så kan vi öppna upp anläggningen.

Vill du veta mer om oss eller boka en vistelse följ länken här: https://a55fc5524a261bf7.sirvoy.me/

AKTIVIETETER  (SOMMAR)
 På B&B Gåsen Out erbjuder vi en mängd sportfaciliteter för våra gäster. Oavsett om du är intresserad av att spela paddel, boule eller beachvolley, finns möjligheter att vara aktiv och ha kul medan du är här. 

 Våra paddeltennisbanor är förstklassiga och erbjuder en utmanande och spännande miljö för spelare på alla nivåer. Boka din bana i förväg genom Matchi.com https://www.matchi.se/facilities/gragasen Missa inte vår årliga Gåsen Out Open-turnering i mitten av juli. Info på sociala medier. 
logotyp

Övrig information

Du kanske också är intresserad av: