Grå Gåsen - boutiquehotell

Hotell Södra Gotland
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Almedalsveckan
Arbetsgivare
Familjevänligt
Gotland Taste
Hållbart
Havsnära
Hundvänligt
International Travel
Konferens
Ledigt boende under Almedalsveckan
Pool/SPA
Säsong
Servering
Stora sällskap
På sommaren erbjuder vi barfotalyx och skön avkoppling i vårt hotell och restaurang. Resten av året tar vi emot ledningsgrupper samt större sällskap för olika event såsom möten, konferenser, kick-offer, bröllop och födelsedagsfester som vi varmt välkomnar i denna underbara miljö på södra Gotland
Sedan vi – Björn och Cecilia Westerholm – tog över Grå Gåsen 2020 så har Gåsen omvandlat till något alldeles extra. Grå Gåsen är en vacker villa på södra Gotland skapat för dig som letar efter skön barfotalyx. Vi strävar efter det personliga snarare än det perfekta och vill att du ska känna dig som hemma – fast borta. På sommaren och vissa helger vänder vi oss till privatresenären. Det går då att boka boende via vår hemsida. Musiken står ofta i centrum på Grå Gåsen – inte bara under inspelningen av Så Mycket Bättre – utan även under sommaren då vi ordnar små och stora konserter och spelningar. September till april tar vi emot ledningsgrupper samt större sällskap för olika event såsom möten, konferenser, kick-offer, bröllop och födelsedagsfester som vi varmt välkomnar i denna underbara miljö på södra Gotland.

 ” Hos oss har ni som konferens- eller privatgäster alltid hela villan exklusivt för er själva då vi bara tar emot en grupp i taget. ”

Vår minimidebitering ligger på 12 personer. Vår vision är att skapa en hemma-hos känsla med mycket värme och personlig service. I maj blandar vi konferensgäster, bröllop och privatgäster för att alla ska ha möjlighet att njuta av våren på Gotland. I juni månad så spelas Så Mycket Bättre in och över midsommar tar vi ledigt innan sommarsäsongen drar igång igen. 
Vi erbjuder 12 dubbelrum där vissa går att utöka till trippelrum och ett par rum till fyrbäddsrum. Vi kan på så sätt erbjuda maximalt 34 bäddar. Är ni fler så har vi ytterligare ett hotell 1,5 km bort med ett stort antal bäddar. I vår lada kan vi ha middag för 12-70 personer. http://www.gragasen.se Se också vårt systerhotell Gåsen Out www.gasenout.se
logotyp

Du kanske också är intresserad av: