Re:Market

Café Västra Gotland
Verksamhetsbild omslag
Allergi
Året runt
Avhämtning
Funktionsanpassat
Hållbart
Sustainable Plejs
Uteservering
Veganskt
Re:Market är butik & café med fokus på hållbarhet för människa och miljö! Gammalt och nytt blandas i ett unikt utbud på en plats skapad för att möta människor! Här kan alla fika oavsett allergi eller livsval. Här finns något för alla!
Välkommen till Re:Market! 

Mitt mål är en levande butik där gammalt & nytt blandas med fokus på hållbarhet för människa och miljö! I den fysiska butiken hittar du min unika blandning av gammalt och nytt! Här finns hållbara flaskor och termosmuggar, tygblöjor, produkter för kvinnlig hygien, bärdon, hållbara leksaker och hudvård. Likaväl som lokalproducerat hantverk och unika smycken från kvinnliga småföretagare. Hennings spelbod finns där ni kan spela tv-spel och köpa både konsoller, spel och tillbehör. BricKlint har byggt upp ett stort och unikt sortiment av nytt och begagnat Lego för alla åldrar. Här kan du också sätta dig att bygga med både Lego och Lego Duplo i butiken och vill du kan du köpa med ditt bygge hem då de har Lego på lösvikt. Jag har handplockat varor till en retrohörna med allt ifrån porslin, bruksföremål och kläder till möbler. I butiken säljs även kläder på kommission. 

För att skapa en mötesplats finns det ett café i butiken. Jag vill att utbudet ska vara tillgängligt för alla! Nästan allt som bakas är utan gluten/vete och mjölk. Allt är fritt från ägg! Mitt mål är att alla ska kunna fika och äta oavsett allergier eller livsval. Vi försöker se till att det finns alternativ utan socker och utan nötter. Helt enkelt – alla ska kunna fika! Här finns även möjlighet att beställa både bakverk och bröd. 

För att skapa möjligheten att möta andra finns det olika event på Re:Market.
Onsdagar från 14 är det hantverkscafé – ta med ditt hantverk till butiken och träffa andra med liknande intresse! Prata, fika och hantverka tillsammans. 
Torsdagar är det föräldracafé från 10. Ca 10.30 har vi ca 15 minuter information om något gruppen är intresserad av. Jag kan tala om att bära barn i sjal eller sele, tygblöjor, barnallergier eller liknande. Få chansen att träffa andra föräldralediga och fika tillsammans. 
Lördagar är det spelcafé från ca 12 fram till stängning. Ta chansen att spela brädspel eller varför inte tv-spel tillsammans med gamla eller nya vänner.

Aktuell information via 
Instagram @remarket.nu 
Facebook Re:Market
http://www.remarket.nu

Re:Market

Övrig information

Du kanske också är intresserad av: