juli
3

Familjevisning i Barlingbo Bryggeri

Bryggeri och dryck Visby
Evenemangbild
Evenemangbild
Evenemangbild
Evenemangbild
Evenemangbild
Året runt
Gotland Taste
Möjligt att åka buss/Hållplats inom 2 km
Provningar
sommarlovsveckan
Fira sommarlovets start med en familjevisning i Barlingbo Bryggeri. Häng med bakom kulisserna i Bryggeriet och se på nära håll hur läsk- och öltillverkningen går till - en unik upplevelse om gotländskt brygghantverk som är anpassad för barn! Gratis för barn mellan 0–12 år 😊.
På onsdagen den 3 juli 2024, kl. 17:00 är alla barnfamiljer välkomna att följa med på en speciell familjevisning i Barlingbo Bryggeri. Häng med bakom kulisserna, njut av doften i bryggeriet och se på nära håll hur läsk- och öltillverkningen går till. På den här turen kan barn och vuxna lära sig mer om hur produktionsprocessen ser ut och får svar på spännande frågor som: Hur får drycker sina bubblor? Och hur smaksätter man läsk?
 För att även smaksinnet ska få sin del av upplevelsen kan ni naturligtvis komplettera visningen med en läsk- eller ölprovning uppe i restaurangen. Vilken blir din favoritsmak? Bigarrå, fläder eller kanske krusbär? Boka gärna ett bord i vår restaurang efter visningen – hos oss får barn välja en mindre portion av vår ordinarie meny eller plocka lite från varje rätt.
 Endast med föranmälning. Boka visningen på vår hemsida. Ange gärna i bokningsfältet om ni vill boka en provning och/eller bord för mat efter guidningen.
Guidad tur (ca 45 minuter):
Vuxna: 150,- kr per person
Ungdomar 13-17: 75,- kr per person
Barn 0-12: gratis
Provning:
Ölprovning (fyra utvalda hantverksöl från Barlingbo Bryggeri, ca 10 cl per glas): 150,-kr
Läskprovning (fyra utvalda läsk från Barlingbo Bryggeri, ca 10 cl per glas): 75,- kr
 
Vi ses på Bryggeriet!
Tillfällen
Bokning
Guidning
Vuxna
150,- kr
Ungdomar (13–18 år)
75,- kr
Barn (0–12 år)
Gratis
logotyp

Eventet arrangeras av

Du kanske också är intresserad av: