Massage på Surflogiet

Hälsa och Livsstil Västra Gotland
Aktivitetsbild
En stund för avkoppling. Vi på Surflogiet erbjuder massage alla dagar i veckan.
Healing Massage
Linda Maasara
måndag, tisdag, fredag & lördag
10:00, 11:30, 13:30

Healing massage mjukar upp bindvävnaden, släpper på spänningar och blockeringar i kroppen med hjälp av akupunkturpunkter. Healing massage härstammar från Indien där det under århundraden hjälpt människor att nå djup avslappning. Under 60 minuter får du en djupgående behandling där du får uppleva närvaro och njutning, för både kropp och själ.
Massagen är en helkroppsbehandling som utförs med olja och täckande sarong.

Djupavslappnade Klassisk Massage
Sofia Singemo
onsdag, torsdag, söndag
10:00, 11:30, 13:30

Den klassisk massagen tillsammans med andning och intuition är grunderna i denna djupavslappnande och skräddarsydda helkroppsmassage. Varje behandling är individuell och anpassad till dina behov. Behandlingen mjukar upp muskler och skapar flöde I kroppen, löser upp känslomässiga och mentala spänningar och ökar din energi och kroppsnärvaro. En stund för avkoppling och återhämtning.

Councious Touch Massage
Moaz Altawil
onsdag, torsdag, söndag
10:00, 11:30, 13:30

Councious touch massage känner av kroppens underliggande behov. Under 60 min får du en unik resa där energierna i kroppen följs på ett dynamiskt sätt via nervsystemet, skelettet, musklerna och fascian.
Massagen är en helkroppsbehandling som utförs med olja och täckande sarong.

Sacred Touch
Katarina Nyberg
onsdag & torsdag
15:00, 16:30

Här välkomnas du till en trygg och helig plats, för att skapa en autentisk kontakt med dig själv. I behandlingen blir du intuitivt behandlad med en kombination av blanda annat tryck och strykningar, vilket ger möjlighet att släppa på stagantioner och blockeringar. Även vibrationen från heliga trumslag och terapeutens röst används för att skapa ett djupt helande inifrån.

Boka din massage på surflogiet.se 

logotyp

Övrig information

Aktiviteten arrangeras av

Du kanske också är intresserad av: