Surflogiet Gotland

Glamping Västra Gotland
Verksamhetsbild omslag
Almedalsveckan
Familjevänligt
GCB Partner
Hållbart
Havsnära
Hundvänligt
International Travel
Konferens
Säsong
Stora sällskap
Precis vid stranden på Gotlands västra sida i skuggan av de hundra år gamla martallarna ligger Surflogiet. Ett litet paradis med rötterna i surfkulturen, ett stort hjärta för livsstilen och hur vi tar hand om jorden vi lever på.

Här samlas vänner och familj för att njuta av några oförglömliga dagar på ett av öns härligaste ställen. Vi delar gärna med oss av vår passion till havet och det är just vågornas brus du somnar till om natten. Utvilad och hungrig på nya äventyr vaknar du upp vid stranden i gryningen.

Det är fågelkvittret som får dig att vakna den här morgonen. Reflexmässigt sträcker du dig efter telefonen, men hejdar dig i nästa stund. Istället öppnar du dragkedjan i tältduken och känner hur håret reser sig i nacken. Blicken vandrar över den Gotländska strandängen, sandstranden och båtarna ute på det glittrande havet. Än så länge sover din partner ovetandes om att du just nu dukar upp frukosten på första parkett. Du är här för att uppleva, logga ut och bara njuta av den magin som stranden, havet och Gotland ger dig. Dagarna varvas med surf och bad för att sedan övergå i middagar på stranden under kvällen.

Stanna och njut av tillvaron på stranden. Boka STAY för att hinna med att bara vara. Hängmattan, stranden, kajaken, yogan, det är ingen brådska ni är här för att stanna.

4 nätter ink. frukost. Fri tillgång till utrustning som tex, surfbrädor, SUP, våtdräkter, kajaker, cyklar & bastu, samt välkomstdrink.

För att läsa om fler av våra boendepaket eller boka ditt boende redan nu välkommen till:

Surflogiet.se 

DOUBLE
Våra dubbelrum passar perfekt till dig och den du älskar mest. Tältet är inrett med två lyxiga sängar, täcken och kuddar från hästens.  Möjligheten finns också att boka ett baby crib för den lille.LODGER

En lodger passar perfekt till familjen eller vännerna  som längtar efter att få umgås med varandra. Tälten är inredda med fyra lyxiga sängar, täcken och kuddar från hästens.
logotyp

Övrig information

Du kanske också är intresserad av: