Riina Noodapera-Upptäck Gotland med mig-Avastame Gotlandit koos

Guidad tur Södra Gotland
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Verksamhetsbild
Året runt
Guidad tur
Sightseeing
Stora sällskap
Upplevelser Kurser & Seminarier Studiecirklar Guideuppdrag för grupper och privat Studieresor på Gotland och i Estland Konsultuppdrag inom olika områden
Företagets vision är att arbeta så hållbart som möjligt. Det finns ett antal globala miljömål som vägleder oss i våra val av uppvärmning, strömförbrukning, koldioxidutsläpp etc i vår verksamhet.

Vi har t.ex kört en laddhybridbil i ett antal år för att minska förbrukningen av fossila bränslen. Vi har solpaneler på taket för att kunna använda så mycket egenproducerad el som möjligt och sälja till våra närmaste grannar när vi har överskott. Vi försöker vara så närproducerande som möjligt- det är både en skyldighet och en möjlighet för oss att föregå med gott exempel.

Våra kurser och guidetjänster bygger på småskalighet och miljövänliga resurssnåla metoder för konservering av grönsaker från den egna trädgården, minskat matsvinn, diversifierade lokala grödor och fisk från närområdet för att nämna något.

Miljömålen som berörs av vår verksamhet är God Hälsa och välbefinnande, god utbildning för alla, hållbar energi, hållbar konsumtion och produktion, hav och marina resurser, ekosystem och biologisk mångfald för att nämna några.

Vi har nyligen på ett enkelt sätt anpassat vårt regnvattensystem så att vi kan ta vara på så mycket som möjligt när det regnar, så vi kan använda vattnet effektivt till våra odlingar. Vårt dricksvatten, som är kommunalt är anslutet till brackvattenverket i Kvarnåkershamn där vi gör dricksvatten av havsvattnet.

Vi tror att framöver kommer våra kunder att vara ni som är intresserade av just sådana frågor och vi är beredda att dela med oss av våra kunskaper.

Företaget är certifierat av NatureBizz- programmet för Gröna Micro entreprenörer

Vi bor i Hemse i ett villaområde och trivs med det. I vårt växthus kan allehanda aktiviteter, kurser och arrangemang göras enligt önskemål för mindre sällskap.

Guideuppdragen utgår från överenskommen plats, med överenskommet fordon.
 I vissa fall tar jag hjälp av kolleger för att paketera så bra upplevelser som möjligt.
 
 Ta gärna en personlig kontakt så löser vi det på bästa sätt enligt önskemål.
 
Medlem i Gotlands Förenade Besöksnäring

 

 

logotyp

Övrig information

Du kanske också är intresserad av: