juli
30

Allan Larsson om sin nya bok - tisdagsevenemang på Körsbärsgården

Litteratur Södra Gotland
Evenemangsbild omslag
Arbetsgivare
Butik
Förlag
Försäljning
Gotland
Gotland ställer om
Historia
Allan Larsson presenterar nyutkomna ”Minnesbilder – i stället för memoarer” samt ”Från farfars och farmors tid – till vår tid
”Minnesbilder – i stället för memoarer” är en ny form av memoarskrivande. Allan Larsson skildrar med bild och en kort text 51 händelser från barndomen och ett långt liv i offentlig verksamhet. 
”Från farfars och farmors tid – till vår tid – Om Sveriges omvandling under tre generationer”. Boken handlar om hur Sverige under 150 år utvecklats från ett fattigt utvandrarland till ett framgångsrikt industriland och välfärdssamhälle och hur tre generationer upplevt och medverkat i denna djupgående tekniska, ekonomiska, sociala och politiska omvandling.

Varje tisdag under sommaren erbjuder Körsbärsgårdens konsthall evenemang kl 18.00. Det är föreläsningar om intressanta ämnen, konserter, konstnärssamtal, teater och seminarium. Boka in tisdagarna i almanackan och kom till oss, du kommer inte att bli besviken. Entrén (som går till den som för kvällen står för evenemanget och för att kunna arrangera det, d.v.s en direkt sponsring till konsten på ön) är 100kr om inget annat anges och betalas i entrén. Välkomna till Körsbärsgården, konsthall, skulpturpark och museum för samtida konst!

Tillfällen
boka biljett genom att sms:a på 0737156692
logotyp

Övrig information

Eventet arrangeras av

Du kanske också är intresserad av: