/ Planerar du resan till Gotland?
Tre personer leder sina cyklar framför ett lambgift på Fårö

Planerar du resan till Gotland?

Turistbyrån guidar dig till både stad och land, puls och strand. Sådant som passar just dig och dina intressen, oavsett årstid.

Publicerad 9 jan 2024

Besöker du oss för första gången och funderar på vad du ska se, var du kan äta och var du ska bo? Eller har du varit på Gotland många gånger och vill ha tips på det där lilla smultronstället du kanske missat? Självklart hittar du det mesta här på sidan, men ibland kan det vara skönt att få personlig service.

Barn bland raukar
Vilka smultronställen har du missat?

 

Du kanske undrar vilken strand som passar dig bäst, vilken rauk som ligger närmast Visby eller hur du tar dig till Fårö utan bil. Ska du cykla runt på ön och undrar vad du kan se på vägen? Eller vill du ut och vandra?

Två personer vandrar längs en gotländsk stenstrand
Vill du vandra på Gotland?

Vi på Turistbyrån hjälper dig med tips och inspiration året runt. Vi försöker svara på alla dina frågor om Gotland, stora som små. Oavsett om du undrar vad som är öppet i februari, när orkidéerna blommar, sommarens evenemang och upplevelser eller årets julmarknader. Du är hjärtligt välkommen att besöka oss på Donners plats, ringa 0498-201700 eller e-posta info@gotland.se, året runt.

Fråga Turistbyrån

Ställ en fråga till Turistbyrån på Gotland

Genom att du skickar in formuläret godkänner du vår personuppgiftspolicy

Sommarlov på Gotland - tillsammans lyfter vi familjelivet på ön

Gotlands Förenade Besöksnäring har tillsammans med Destination Gotland genom Gotland.com skapat Sommarlov på Gotland - en gemensam satsning för att få fler familjer, såväl besökande som bofasta, att uppleva allt det magiska som finns på ön.

Läs artikel
Vill du synas bland listningarna? Anslut ditt företag till Gotlands Verktygslåda.
Till verktygslådan