juli
9

Lars Winnerbäck - Live på Gåsen

Musik Södra Gotland
Evenemangsbild omslag
Familjevänligt
Utomhus
Äntligen kommer Lars Winnerbäck till Grå Gåsen! Välkomna till Live på Gåsen den 9 juli för en helkväll och sommarminnen tillsammans med Lars Winnerbäck och hans fantastiska band.
Välkomna till Live på Gåsen den 9 juli för en helkväll och sommarminnen tillsammans med Lars Winnerbäck och hans fantastiska band. 

Winnerbäck har flera gånger om spelat sig genom landet på utsålda arenor och i hans ständigt växande fanskara pratar man ofta om det just i år är en ”Winnerbäck-sommar” eller inte. Tiotusentals svenskar planerar helt enkelt sin semester efter hans stora utomhuskonserter under bar himmel och nu är det dags för Gotland att ta emot Winnerbäck och hans band.

TIDER
Vi öppnar området kl. 17.00 och konserterna börjar kl 19:00. Skynda dig inte hemåt efter konserten – barerna kommer att vara öppna till sent!

MAT OCH DRYCK
Restaurang Grå Gåsen kommer att vara öppen både före, under och efter evenemanget. Bordsbokningar är tillgängliga från den 1 maj 2024, så se till att hålla koll på kalendern! När det är dags (efter 1:a maj) så bokar du bord här. Dessutom kommer det självklart att finnas gott om mat och dryck tillgängligt inne på området under hela kvällen – så ingen behöver lämna oss hungrig eller törstig! För de som önskar variera sin matupplevelse kommer även flera foodtrucks att finnas på området.

BOENDE
Vi har begränsat med boende på Grå Gåsen och på vårt systerhotell Gåsen Out som ligger 1,2 km från Grå Gåsen.

För mer info om vad som händer på området finns det här.
/ Alla ska med

Tillfällen
Köp biljetter
logotyp

Övrig information

Eventet arrangeras av

Du kanske också är intresserad av: