augusti
3

Magisk trolleriföreställning med Trollkarl Martin!

Barnaktivitet Östra Gotland
Evenemangbild
Evenemangbild
Evenemangbild
Året runt
Familjevänligt
Välkommen till tältet i Anga! Förstklassig komisk underhållning för barn och vuxna! Publiken deltar aktivt i denna annorlunda trollerishow. Fantastiska trix och hisnande nummer varvas med slapsticks. En rolig blandning av klassisk barntrolleri och egna galna påfund. Av och med Martin Bröns, Gbg.
Missa inte denna magiska stund i tältet i Anga! Trollkarl Martin har skapat underhållning i gränslandet mellan trolleri och komik i över 15 år.
Vibrationsverket är extra glada över detta kära besök från Göteborg! Trolleriföreställning är del av Vibrationsverkets 20-årsjubileum den 3-4 augusti. Helgen bjuder på fler föreställningar, workshops, konsert, dans, och clownen Manne kommer!

Foto: Lars Lundberg.

Arrangeras i samverkan med Östergarns Kulturförening!

Vibrationsverket – rum för rörelse, erhåller verksamhetsstöd från Region Gotland och har ett 3-årigt utvecklingsbidrag för regional kulturverksamhet från Kulturrådet, samverkar med SV Gotland, arrangörsföreningar och fria professionella utövare.

Tillfällen
Entré
100:-/deltagare. 50:-/deltagare i fall du köper biljett till någon av familjeföreställningarna under helgen. Fri entré för Angabor och medlemmar i Östergarns Kulturförening, samt i fall du deltar i någon av sommarens Cirkusinspirerade workshops.
logotyp

Övrig information

Eventet arrangeras av

Du kanske också är intresserad av: