juli
13

Surflogiet Gotland

Restaurang Västra Gotland
Evenemangbild
Evenemangbild
Evenemangbild
Evenemangbild
Evenemangbild
Evenemangbild
Precis vid stranden på Gotlands västra sida i skuggan av de hundra år gamla martallarna ligger Surflogiet. Ett litet paradis med rötterna i surfkulturen, ett stort hjärta för livsstilen och hur vi tar hand om jorden vi lever på.
Vänner och familj samlas här för att njuta av några oförglömliga dagar på en av öns vackraste platser. Vi är glada att dela med oss av vår passion för havet och det är just ljudet av vågorna som får dig att somna på natten.

Återhämtad och hungrig på nya äventyr vaknar du vid stranden i gryningen. Det är fågelsången som väcker dig denna morgon. Reflexmässigt sträcker du dig efter telefonen, men stoppar dig själv nästa ögonblick. Istället öppnar du dragkedjan i tältduken och känner håren resa sig på nacken. Blicken vandrar över Gotlands äng, den sandiga stranden och båtarna ute på det glittrande havet. Hittills sover din partner och helt ovetande om att du dukar upp frukosten som precis serverats vid ditt tält.

Du är här för att uppleva, koppla av och bara njuta av magin som stranden, havet och Gotland ger dig. Dagar fyllda med surfing och simning, innan de övergår till middagar på stranden på kvällen. Stanna kvar och njut av livet på stranden. Boka något av våra längre paket för att ha tid att bara vara.

Våra tält

THE DOUBLE 
Våra dubbelrum är perfekta för dig och den person du älskar mest. Tältet är möblerat med två lyxiga sängar från Hästens. Det är också möjligt att boka en spjälsäng för den lille. 

THE LODGER

Våra lodgers är perfekt för familjen eller vänner som längtar efter att tillbringa tid tillsammans. Tälten är möblerade med fyra lyxiga sängar från Hästen.
Tillfällen
Hemsida
logotyp

Övrig information

Eventet arrangeras av

Du kanske också är intresserad av: