Visbydagen & Kultur i natten

29 september-2 oktober

Visbydagen och Kultur i natten är för många en av höstens höjdpunkter och är lika rolig för alla åldrar. Världsarvstaden firas med vandringar i världsarvet, shopping,  modevisning, loppisar, utställningar, konst, god mat, dans, musik och mycket mer. Det finns förmodligen ingen dag på året som bjuder på så många olika händelser i Visby som denna då gotlänningar och besökare möts i en sprudlande stadskärna.

Läs mer
personer som går en guidad tur

Program lördag

Lördagen är helgens höjdpunkt med marknad, guidade stadsvandringar, loppisar, matupplevelser, konserter, teater och andra spännande evenemang. Här kan du spana in det fullspäckade lördagsprogrammet (fylls på kontinuerligt).

 

 

Program lördag

Program torsdag

Varför inte utforska Visbys medeltida ruiner och vår domkyrka, en del av vårt världsarv. Hitta fler tips i torsdagens program (fylls på kontinuerligt).

Program torsdag
Affärsgatan Adelsgatan i Visby
Restaurang i Visby

Program fredag

Gör en shoppingrunda bland Visbys många butiker, här hittar du allt från unika små butiker till de stora kedjorna. Unna dig en god lunch och en smaskig fika på något av stadens caféer. Hitta fler tips i fredagens program (fylls på kontinuerligt).

Program fredag
Modell över Hansestaden Visby på Fornsalen

Program söndag

Missade du marknaden på lördagen så finns det en ny chans på söndagen. Eller varför inte gå på vårt prisbelönta museum? Hitta fler tips i söndagens program (fylls på kontinuerligt).

Program söndag

Några av Visbys många pärlor

Vill du synas bland listningarna? Anslut ditt företag till Gotlands Verktygslåda.
Till verktygslådan