Gotland Gold Pass


Ett initiativ som uppmärksammar och stärker Gotlands besöksnäring

Om Gotland Gold Pass

Gotland Gold Pass är ett initiativ som ger din verksamhet en fantastisk möjlighet att synas och dra nytta av den ökade uppmärksamheten på Gotlands breda utbud av hotell, restauranger och kultur och nöje. Vi erbjuder en exklusiv chans för en vinnare och upp till 3 ytterligare personer, vänner eller familj att uppleva Gotland på ett helt nytt sätt, med fri tillgång till en mängd utvalda platser och aktiviteter under hela juli 2024.

Varför ska din verksamhet vara med?

Genom att delta i Gotland Gold Pass får din verksamhet en unik möjlighet att synas för en bred publik. Vi erbjuder en plattform där du kan marknadsföra din verksamhet, samtidigt som du stärker ditt varumärke som en del av Gotlands ledande besöksnäring.

Hur kan din verksamhet dra nytta av detta?

Som deltagande verksamhet kommer du att få exponering på vår kampanjsida samt i redaktionella medier både lokalt, nationellt och internationellt, vilket ger dig en ovärderlig PR-möjlighet. Dessutom kommer vi att tillhandahålla marknadsföringsmaterial som hjälper dig att sprida budskapet om tävlingen och attrahera ännu fler kunder och besökare.

Gå med i Gotland Gold Pass

Vill du delta som aktör i Gotland Gold Pass?
Vi söker fler aktörer som vill vara med och delta i Gotland Gold Pass. Lämna ditt intresse via formuläret nedan så hör vi av oss. Din intresseanmälan här är ej bindande.
Ange det eller de bolag eller verksamheter som du vill skicka in en intresseanmälan för. OBS! Endast beslutsfattare inom bolaget/verksamheten kan skicka in en intresseanmälan.
Vilket område passar din verksamhet bäst?(Obligatoriskt)
Kontaktuppgifter(Obligatoriskt)
E-post(Obligatoriskt)
Här kan du ställa frågor eller ange annan information till oss.

Medverkande aktörer

Glöm inte att ansluta din verksamhet till Gotlands Verktygslåda här nedan.

Är du redan ansluten?

Se till att bilder och informationen på din sida är uppdaterad!

Vill du synas bland listningarna? Anslut ditt företag till Gotlands Verktygslåda.
Till verktygslådan